Peru 19/12 tot 14/01 - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Mark Helmink - WaarBenJij.nu Peru 19/12 tot 14/01 - Reisverslag uit Tilburg, Nederland van Mark Helmink - WaarBenJij.nu

Peru 19/12 tot 14/01

Door: Mark Helmink

Blijf op de hoogte en volg Mark

11 December 2006 | Nederland, Tilburg

Aangezien ik een 2gb geheugenkaart heb aangeschaft moet het mogelijk zijn om wat foto's gedurende mijn reis op deze site te zetten.

Dus wil je weten waar ik mij bevind, kijk dan regelmatig op deze site.

Groeten van Mark

• 14 December 2006 - 15:18

Anne-Marie :

Een hele fijne en mooie reis toegewenst. Geniet ervan en gedraag je ;-)
    Laat bij Interpolis maar lekker de boel de boel.
    Groetjes Anne-Marie

• 15 December 2006 - 15:43

Otto :

Ik wens je een hele fijne vakantie. Geniet van alle mooie dingen en doe voorzichtig zo dat wij je weer gezond terug zien

• 15 December 2006 - 15:52

Marcel Ossenblok:

Veel plezier daar en pas op dat de lokale Chicka's geen Dicka's zijn ;-)

greetz en tot semi januari.

Marcel

• 15 December 2006 - 15:57

Helen:

Heee, we missen je nu al!!! Veel plezier, Helen

• 17 December 2006 - 12:50

John:

Goede reis en veel plezier
    groeten,
    John

• 17 December 2006 - 20:43

Luis:

shit man, dasss lang zonder mijn vast biermaatje. Maar ik wens je veel plezier daar in het Zuiden, zal de score van WillemII naar jou sms-en.

• 18 December 2006 - 08:52

Phoxy:

Doe je wel een beetje voorzichtig zo vlak onder de evenaar. Veel plezier op vakantie en de groeten van de mascotte vh jaar!!

• 18 December 2006 - 19:35

Coen & Cindy Bles:

Een hele fijne reis. Geniet er van. De tijd zal vliegen.

Groetjes

• 18 December 2006 - 19:45

Marjos:

En ik had de hoop de eerste te zijn die hier een berichtje voor jou zou achterlaten... Ach, als 8e val ik ook nog binnen je top 10 ;-)
    Veel plezier, geniet ervan en maak maar lekker veel foto's!!!

• 19 December 2006 - 13:41

Yvonne Van Ewijk:

Hé Mark!
    Veel plezier. Geniet er van!!

• 19 December 2006 - 15:51

Arja:

hoi mark heel veel plezier in peru. groetjes jeroen en ar

• 19 December 2006 - 21:40

Harm:

Veel plezier kerel!

• 20 December 2006 - 07:41

Ronald En Angela:

Hé Mark,

Volgens mij moet je er nu al zijn, hoop dat je vliegreis meegevallen is. Veel plezier en geniet er van (niet te letterlijk nemen: lees: niet te veel drinken en achter de vrouwkes aangaan).

• 21 December 2006 - 08:46

Dre:

Hoi Mark, blijven je op afstand volgen. Voorzichtig in het verkeer en met het bier.
    Groetn, Dre

• 24 December 2006 - 23:15

Karin:

Heej broertje,

hier nederlandse tijd is het nu kerstmis (pas 12 minuten) dus ik ga jou en Arnaud fijne kerstdagen wensen. Dat is wat anders in de zon. Nou ja wij gaan gewoon ons ding doen. Dus lekker veel eten en we gaan je missen

Liefs Karin