In het noorden van Argentinië - Reisverslag uit Salta, Argentinië van Mark Helmink - WaarBenJij.nu In het noorden van Argentinië - Reisverslag uit Salta, Argentinië van Mark Helmink - WaarBenJij.nu

In het noorden van Argentinië

Door: Mark

Blijf op de hoogte en volg Mark

30 Augustus 2007 | Argentinië, Salta

Yooow,

Nadat we Chili verlaten hebben komen we eindelijk in warmere oorden :). Argetinië is een prima land om te vertoeven en bovendien ook erg goedkoop. Onze eerste avond uit eten kostte ons met 4-en 55 euro inclusief drie flessen wijn een flinke steak en een fles champagne hahaha. De volgende dag hebben we ons wijnvaardigheidsbewijs gehaald door een fietstour langs alle gaarden met glans af te leggen.

Voor en gedetailleerder verslag van de avonturen van de gringitos verwijs ik je weer naar de volgende link:

Hablamos!

• 31 Augustus 2007 - 06:39

Angela:

Hi Sommelier,

Je hebt dus een nieuwe uitdaging gevonden.....iedereen heeft verborgen talenten (zelfs jij). Hoop snel gebruik te kunnen maken van je vakkennis.

Groeten,
    Angela

• 03 September 2007 - 07:10

Brie:

Ohh jij houdt de kroegen /WIJN daar wel warm dus ;-)

Veel plezier nog
    xx