Na de watervallen in de hoofdstad aangekomen
Door: Mark
Blijf op de hoogte en volg Mark
08 September 2007 | Argentinië, Buenos Aires
Zo weten we al dat Andreas vaak zijn hoofd stoot, Paul maar aan één ding kan denken, Mark niet zo goed is op Zoutvlaktes en Bram van biefstuk bien jugosso houdt.
Daarnaast hebben we zelf al een eigen taal ontwikkeld:
- Zo gaat "heej gast" momenteel als "hey invitado" over de lippen;
- "We want more" hebben we al verbasterd naar "Queremos más";
- Un beso por un peso zijn de enige spaanse woorden die bij Andreas over de lippen komen. Duits gaat hem beter af;
Ook een aantal citaten kunnen we jullie niet onthouden. Helaas willen degenen van wie deze citaten afkomstig zijn liever anoniem blijven. In willekeurige volgorde dus:
"ik hou er gewoon van om iedere dag in de Albert Heijn te staan";
"af en toe moet je gewoon Couger pakken";
"ik wil het eigenlijk niet toegeven maar toen ik alleen was dacht ik toch wel even nu heb ik het rijk alleen";
"deze auto zwabbert een beetje of hebben we nu onze derde lekke band"
"wat een jopen heej en met zo´n lichaam dat is echt zeldzaam"
En dan onze meest voorkomend citaat:
"Carajo tengo una resaca :s, pero cuatro cervezas más por favor!"
Voor onze belevenissen graag kijken op:
09 September 2007 - 16:54
Brigitte:
Jammer dat ik je maar zo kort sprak.. Sorry sorry mijn schuld..
Wohh mooi he die watervallen ik heb der wel eens een vandicht bij gezien in Oostenrijk... Had der nog wel uren naar kunnen kijken... Ben benieuwd naar de foto's...
Geniet ze nog ff de laatste dagen :-(
Dikke kus
Brie -
09 September 2007 - 18:00
Han:
Hoi die Mark.
Prima vakantie, zo lees ik.
Even voor de goede orde. Willem II (amateurs) hebben de eerste wedstrijd met 2-1 verloren en de tweede met 2-1 gewonnen. -
12 September 2007 - 16:59
Ingrid:
Ha Mark, joepie de poepie we hebben onze eerste 3 punten binnen!! Eerste wedstrijd helaas verloren :-(
Ben al bij de dames van Willem II geweest, was in t stadion, dus wel cool. Kon de kantine alleen niet vinden, haha. Niveau was belabbert, zelfs ik kan meedoen ;-)
Dani deed helaas niet mee!
Wanneer kom je weer naar huis? -
13 September 2007 - 07:20
Johan:
Net effe aandachtig zitten lezen. effe mijn korte maar eerlijke reactie: GAAF!!!
VET!!!! STOER!!!! JALOERS!!!! etc. -
13 September 2007 - 08:43
Angela:
Zo te lezen heb je weer een geweldige ervaring opgedaan en wordt ik alleen maar nieuwsgierig naar je foto's. Helaas komt ook voor jou overal een einde aan en wens ik je alvast en goede reis terug en hoop dat je vliegtuig nu wel gelijk op stijgt. Nou ja, een extra nachtje in Buenos Aires is ook niet verkeerd........Tot snel!
13 September 2007 - 09:23
Rob:
Heej Mark, ik las een paar dagen geleden in de krant iets over een partijtje matten bij een wedstrijd van River Plate. Daar hadden jij en die andere gringo's toch niks mee te maken hoop ik?
Geniet van het restant van je vakantie en goede reis terug!